04 Julai 2011

::Exam::





Hari Nie Mya ader Exam Pertengahan tahun... Mama dia yg nebesss sampai tak leh nak tido, Last week sempat lah buat ulangkaji dengan dia... tapi biasalah, klu study dengan mama, dia jadi manja & ngade2 sikit ... tak sampai setengah jam dah boring, mcm2 lah alasan kuar dr mulut dia, tangan sakit, perut lapar, mata pedih, Aahaiii anak.... sib baik baru 3 tahun lebih, masih boleh di maap kan... tahun depan.. tak der nak manja2, kena standby Rotan, agak2 malas jer libas dengan rotan kat bontot....

Hari tue sy cakap ngan Mya ......



Mama Mya : Kakak.. nanti exam jawab betul2 yer... mesti dapat No 1 tau! (sambil tunjuk jari telunjuk)...

Mya : Kakak tak nak dapat No 1... kakak nak dapat No 10....


Mama Mya : (garu2 kepala) ...... kenapa kakak nak dapat No 10?? No 10 tak pandai...kalau dapat no 1 baru lah pandai.

Mya : No 1 tak banyak.... No 10 banyakkkkkkkk....


Mama Mya : (haaaaaa... semputtttt..... )



Mya, Mya..... apa2 ajerlah.....
Mama Harap Mya dapat jawab semua soalan... Entah macam manerlah rupa kertas periksa anak mama nie.... tunggu & lihat ajerlah nnt....



3 ulasan:

zaril berkata...

hahahaha... bijak2 anak sedara mak teh ni..

Mya Elzara Batrisya berkata...

Zaril
hehehe.... semput dibuatnyer layan si Icha nie za....

Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.