14 April 2011

:: Mama Dah Berjaya!!!!::

Sungguh Eksited Mama Mya nie... bila terjumpa Video Tutorial untuk buat "Tutu"... baru jer bercita2 nak order "Tutu" dari online shopping Blog yg ader custom made Tutu.


Nampak mcm senang jer nengok Tutorial nie, yg bertambah best sbb tak payah susah2 nak guna Mesin jahit pun.... Terus datang semangat berkobar2 nak cari kain Net Kat Nagoya Alam Sentral hujung minggu nie...


Mya.... Tunggu yer.. mama buat kan Tutu Special tuk Mya.... nnt kalau "Projek Mega" mama nie menjadi... boleh lah mama Buatkan Tutu untuk Baby Iris sekali... mst kiuttt nengok Iris jalan terkedek2 pakai Tutu..... :)






Kengkawan kalau ader yg suka @ Teringin nak nengok anak2 (untuk gurls jer tau.. Boy tak boleh....) pakai Tutu.... jom lah kita try buat sendiri... Jimattttt & Berbaloi2 !!!


6 ulasan:

aLeen aVriL berkata...

salam kak...

tutu tuh apa...

xdpt tgk video tuh...kat opis kene block la...

Mya Elzara Batrisya berkata...

Aleen Avril

Alo..lo..lo.. cian dia tak dapat nak nengok Video tue...

sebenarnyer... tutu tue skirt yg selalu penari ballet pakai... nnt Klu ader masa Allen tengok lah video nie... boleh buatkan Tutu untuk baby Arissa... mst Cute... :)

mama ila berkata...

waaaaa... mak lang buat utk iris sekali ke?? macih yer m.lang.. msti canntik bile iris pakai nnti..hihiii..:)

ibuayahdamia berkata...

kak ayu dah tgk video ni semalam...pagi ni tgk lagi...memang senang jugak lah nak buat kan..tapi nak membuatnya tu malas...kalau mya dah berjaya, upload yer gambar...mana tau kot2 kak ayu boleh upah mya yg buat ke...hehe:)

mama Mya Elzara berkata...

Mama Ila
Ekekeke... nnt akak try buatkan tuk Mya dulu.... kalau jadi cun... akak buatkan 1 untuk iris...

kalau tak jadi... alamat. kena order kat online shop lah...

mama Mya Elzara berkata...

Ibuayahdamia

Kikiki... tak tau lagik lah mcm maner ruper Tutu Mya tue nnt.. klu tak menjadi.. alamatnyer.... saya pun order kat Online Shop jugak... tp... hari tue bukan ker Aleesya dah ader Tutu... sy ader nengok gambar Aleesya pakai Tutu..