13 April 2011

:: Permintaan si Anak Kecil::


Asal nengok jer Citer Kartun Angelina Ballerina, mst Mya akan tanyer....

Mya : "Mama... kakak nak pakai baju mcm tue......."
(sambil Jari si anak kecil, menunjuk ke arah screen TV )


Mya : "Nanti Mama Beli untuk kakak.. boleh tak????"
(Sambil si anak kecil peluk2 & Kiss2 mama dia... dengan harapan yg tinggi menggunung...)


Mama Mya : "Ok nnt mama Gaji mama belikan untuk kakak yer..."
(Dah berapa kali gaji dah nie..... tp... permintaan si Anak kecil masih belum ditunaikan..)










Sekarang... sy tengah garu2 kepala.... memikirkan kat maner nak cari benda "alah" nie....








credit to : twirlprincess


Bila jumpa gambar si anak kecil yg manis nie memaikai "Tutu".... Terus Semangat jadi berkobar2 pulak nak cari "Tutu Skirt" nie untuk Mya.... klu dah dapat nnt... bolehlah buat Photo shoot... Dah lama tak ambik gambar Mya berposing....







1 ulasan:

Mea Myra berkata...

hehehe cute cute. i pun ada buatkan sascha tutu untuk first beday dia dulu.. tapi bleh plak telupe nk pakaikan sbb banyak sgt bende nk kene buat. hehe last2 buat outdoor photoshoot untuk tutu but still guna tutu yg lain plak. hehehe bila baca entry ni baru la rasa nk cari balik handmade tutu yg i buat dulu. mane ntah i letak.. hehe good luck mommy! jgn lupa update ur handmade tutu ya ;)